Botiga Solidària

Atenció: les dessudores i les aquarel·les Galaxy es produeixen sota comanda, així que totes aquelles comandes que continguin algun/s d'aquests dos productes no es serviran fins tenir la totalitat de productes de la comanda llest per enviar.

Dessuadores "Dia del Gomet"

Dessuadora suau i calentona amb disseny especial
"Dia del Gomet". Escull la que més t'agradi!

Polseres "El meu cor cura la leucèmia"

Polseres brodades nuades amb disseny especial
"El meu cor cura la leucèmia"

Galaxy

Galaxy és una aquarel·la feta per Sandra Cruz que pots personalitzar amb les constel·lacions de la teva família, si vols. Els seus colors et portaran fins l'infinit i més enllà!

Les rifes del
"Dia del Gomet"

Vols provar sort a veure si et toca un premi ben xulo?! Pots optar per premis a Barcelona o Girona ("rifa de proximitat") o si això et queda lluny optar per premis que t'enviaran a casa ("rifa online")

Colls RefetBcn

RefetBcn col·labora amb nosaltres amb els seus colls de botó i colls infinit. Suaus, especials, calentons i fets amb molt d'amor.

Clauers

Amb les restes de creació dels colls de RefetBcn, nosaltres fem aquests clauers tan cuquis.

Bossa amb nanses

Que tothom ho sàpiga, tu et mous per la causa! I per això hem recuperat un lema dels nostres inicis, perquè ens encanta i ens representa!

Kit Collaret

Kit per fer-te el teu propi collaret. Què vols que porti escrit? Nosaltres afegim les lletres i així el teu collaret serà únic!

Donatiu

Vols col·laborar amb nosaltres perquè t'encanta la causa però no t'interessa adquirir cap dels productes